Wil jij ook een relaxed kind?

Wil jij ook een relaxed kind?

Blogs

Blogs:

Wil jij ook blogs lezen met praktische en effectieve tips voor je kind? Ik schrijf over een gezonde leefstijl voor kinderen, over gedragsproblemen die ouders kunnen ervaren, over spiegelgedrag van kinderen en onder andere ook over gezonde voeding voor kinderen. Bij alle blogs vertel ik graag wat achtergrondinformatie over waarom dit voor een kind van belang is en daarna ook veel praktische tips zodat je meteen aan de slag kunt! 

Zou je graag eens meer willen weten over een bepaald onderwerp, mag je me altijd een berichtje sturen en zal ik daar een volgend blog over schrijven! Ik probeer alle onderwerpen af te wisselen en ook de leeftijden van 1-12 jaar af te wisselen en aan bod te laten komen. Maar mocht je iets missen of meer diepgang van een bepaald onderwerp willen, hoor ik dat graag! 

Mocht je nog meer diepgang willen, kijk dan ook eens hier. Of klik hier voor alle informatie gebundeld in mijn boek, “In 12 stappen een relaxed kind”. 

Over een tijdje komt ook mijn tweede boek over gezonde voeding voor kinderen uit. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn, stuur me dan je mailadres en dan krijg jij als eerste te horen wanneer het boek te koop is!